Privé les / puppy privé les

Wij bieden ook de mogelijkheid tot het volgen van privé les voor zowel volwassen als jonge honden. Dit kan voortvloeien uit de gedragstherapie. Hierbij is het grote verschil dat het probleem van de hond al bekend is. Het is dus bekend waarom de hond het gedrag vertoont dat het vertoont. Verder is het ook zo dat de problemen van honden die wij privé les geven minder groot zijn dan de gedragstherapie. Als de problemen groot zijn, zullen we u dan ook eerst gedragstherapie aanbieden.

Met de juiste aanwijzingen komt u weer een stap verder in het trainen van uw hond. Ook tijdens het wandelen kan het zijn dat u tegen dingen aanloopt waarvan u niet goed weet hoe te reageren en te handelen. Alles wat in de dagelijkse praktijk plaats kan vinden kan behandeld worden in een privé les. U bepaalt zelf hoeveel lessen u nodig heeft. In korte tijd leert u dat wat u wilt weten en dat wat nodig is voor u en uw hond.

Kent u ook andere honden eigenaren die dit willen, dan kan dit ook in een kleine groep gecombineerd worden. 

Tijdstip en datum worden in overleg na een telefonisch gesprek gepland.

Tarieven

Privé les opvoeding:

Hiervoor rekenen we € 45,- per uur    

Privé les gedragsproblemen:

€ 65,- per uur  

Privé puppyles:

€ 30,- per uur.

Voor alle bovenstaande lessen is het uurtarief inclusief kilometer vergoeding in de gemeente Barendrecht, daarbuiten rekenen we een kilometer vergoeding van €0.30 tot 25 kilometer afstand en €0.45 boven de 25 kilometer afstand van ons vestigingsadres.